WIE EN WAT IS KALKHOFF

Heinrich Kalkhoff schreef mee aan de eerste DIN-norm voor fietsen: DIN 79100. Het eerste eigen testcentrum werd al in 1970 gebouwd. Het beschikt tegenwoordig over de volgende faciliteiten: 30 testmachines op een controleafdeling van 400 m2.

Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde en grootste testcentra in Europa. Drie ingenieurs bewaken dit hoofdbestanddeel van de productie. Zij testen naast frames ook vorken, zadelpennen, sturen, stuurpennen, bagagedragers, wielen, remmen, band-velg-combinaties, pedalen, crankstellen, grepen en meer: meer dan 1.000 onderdelen per jaar. Beslissend is de DINnorm PLUS en de nog zwaardere interne belastingstests.

Elke fiets van Kalkhoff is individueel gemonteerd. Tijdens het gehele productieproces worden door de afzonderlijke afdelingen kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage wordt elke Pedelec aan een 100%-functiecontrole onderworpen.
 

WAT KALKHOFF ZO BIJZONDER MAAKT?

  • Kalkhoff is een vooruitstrevend en innovatief mobiliteitsmerk met de juiste fiets voor elke behoefte.
  • Kalkhoff bewijst keer op keer dat ze op de behoefte van fietsers vooruitlopen en dat blijven ze doen.
  • Kalkhoff staat voor simplexity (simple versus complex), complexe ontwerpen maken ze eenvoudig en bovenal gemakkelijk te bedienen.
  • Kalkhoff staat voor moderne producten met een unieke designtaal.
  • Kalkhoff zorgt bij fietsers voor het ultieme "my bike"-gevoel.
  • Kalkhoff is "Made in Germany". Ze ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in de eigen fabriek in Duitsland.


Neem concact met ons op >